Echipa

Fă cunoștință cu echipa noastră
  • Diana Simion (Dumitrescu)
   Kinetoterapeut

   Diana Simion (Dumitrescu)

   Kinetoterapeut

   Fiecare zi din viata mea este colorata de zambetele copiilor cu care lucrez. Progresele pe care copiii le inregistreaza si fericirea din ochii parintilor ma fac sa ma simt implinita ca terapeut.

   Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport – Facultatea de Kinetoterapie, Bucuresti
   Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport – Facultatea de Kinetoterapie - Master in Nutritie si Remodelare corporala, Bucuresti
   Curs „Reeducare 3D a scoliozei” - Schroth, Tg Mures
  • Oana Mite
   Kinetoterapeut

   Oana Mite

   Kinetoterapeut

   Copiii imi fac viata mai frumoasa, un zambet si o imbratisare fac cat o mie de cuvinte. Ma simt norocoasa si implinita ca ii pot ajuta pe cei mici sa progreseze si sa se dezvolte armonios.

   Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport – Facultatea de Kinetoterapie, Bucuresti
   Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport – Facultatea de Kinetoterapie – Master Recuperare si Reeducare Motrica si Somatofunctionala, Bucuresti
  • Ioana Mosteanu
   Kinetoterapeut

   Ioana Mosteanu

   Kinetoterapeut

   Copiii sunt cei care zilnic ne dau cate o lectie de viata prin puterea, dragostea si curajul fara margini pe care il au. Sunt mandra ca pot face parte din viata lor de peste 5 ani de cand am inceput lucrul cu ei.

   Universitatea „ Spiru Haret” – Facultatea de kinetoterapie si motricitate speciala, Bucuresti
   Universitatea „ Spiru Haret” – Master - Kinetoterapia in afectiuni locomotorii, Bucuresti
  • Delia Gioada
   Osteopat

   Delia Gioada

   Osteopat
  • Catalina Luca
   Kinetoterapeut

   Catalina Luca

   Kinetoterapeut

   Din momentul primului voluntariat am simtit ca mi-am gasit locul alaturi de cei mici. Fiecare zi este o provocare, iar emotia pe care o vad in ochii parintilor atunci cand copilasul lor progreseaza, ma face sa ma simt implinita ca si terapeut. Ca bonus, raman permanent conectata la minunata copilarie.

   Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport – Facultatea de kinetoterapie, Bucuresti
   Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport – Master Recuperare si Reeducare Motrica si Somatofunctionala, Bucuresti
  • Andreea Toma
   Kinetoterapeut

   Andreea Toma

   Kinetoterapeut

   Traiesti cu adevarat atunci cand faci in fiecare zi ceea ce iubesti. Ma bucur ca pot impartasi alaturi de copii momente minunate, precum un zambet sau primii pasi. Satisfactia oferita de progresele vizibile pe care cei mici le fac zi de zi, este inegalabila.

   Universitatea de Medicina si Farmacie “ Carol Davila” – Facultatea de BalneoFizioKinetoterapie si Recuperare Medicala, Bucuresti
  • Ana-Maria Vasiluta
   Kinetoterapeut

   Ana-Maria Vasiluta

   Kinetoterapeut

   „Bucuria vine din lucruri simple” – cred cu tărie că aceste cuvinte mi-au îndrumat pașii către profesia de kinetoteraput si m-au ajutat să înțeleg că fiecare gest contează , fiecare achiziție reprezintă un proces de evoluție in viata micilor pacienți dar si in familia acestora.